KITING FASHION

Full Zipp Ladies Green Melee
Life is Better in Kiting fashion
Hoodie Men Blue Melee

Laat jij ook zien waar je favoriete SPOT is?

״

OVER ONS

KITE SPOT is een KITE merk dat letterlijk ontstaan is en vorm heeft gekregen op het Nederlandse strand. Christa van Noordenburg en Eelco Knops delen samen de liefde en zijn vaak op het groene strand van Terschelling te vinden. Hier werd ook het idee geboren om voor de Kiter een eigen merk te creëren.

christa-eelco.jpg
ckite-boarder-wave-jumping-3100788_1280.

KITE
WITH STYLE

Zo is ook dit Kite merk ontstaan! Door mooie plekken te bezoeken en zelf te Kiten,  creëer je herinneringen en ervaringen die het delen waard zijn. Zo is het idee ontstaan om de Kiter zijn eigen KITE-kleding aan te bieden. Door je eigen favoriete KITE SPOT (plaats) locatie door te geven, krijg je een unieke print op je rug met de lengte en breedte graad van je unieke locatie. Gewoon een unieke maritieme manier om te laten zien waar je graag vaart.. Of waar je gevaren hebt..

EIGEN SPOT

Door je eigen favoriete KITE SPOT (plaats) locatie door te geven, krijg je een unieke print op je rug met de lengte en breedte graad van je unieke locatie. Gewoon een unieke maritieme manier om te laten zien waar je graag vaart.. Of waar je gevaren hebt..

overzicht-B-02.jpg