OVER ONS

KITE SPOT is een KITE merk dat letterlijk ontstaan is en vorm heeft gekregen op het Nederlandse strand. Christa van Noordenburg en Eelco Knops delen samen de liefde en zijn vaak op het groene strand van Terschelling te vinden. Hier werd ook het idee geboren om voor de Kiter een eigen merk te creëren.

Christa is een modern vormgeefster en heeft de afgelopen jaren diverse labels in de markt gezet. Eelco is als directeur actief binnen een hulpverleningsorganisatie. Samen hebben zij een samengesteld gezin met 3 kinderen (17,15,14 jaar). Beide zijn zij graag, op en rond of in het water te vinden. Met of zonder KITE!

Christa en Eelco staan beide midden in het leven en delen dit leven graag met de mensen om zich heen. Zo is ook dit Kite merk ontstaan! Door mooie plekken te bezoeken en zelf te Kiten,  creëer je herinneringen en ervaringen die het delen waard zijn. Zo is het idee ontstaan om de Kiter zijn eigen KITE-kleding aan te bieden. Door je eigen favoriete KITE SPOT (plaats) locatie door te geven, krijg je een unieke print op je rug met de lengte en breedte graad van je unieke locatie. Gewoon een unieke maritieme manier om te laten zien waar je graag vaart.. Of waar je gevaren hebt..

KITE SPOT richt zich op sportieve mannen, vrouwen en kinderen die graag op en rond het water zijn met hun KITE. We hebben op basis van de KITE ervaring, met gras en/of zand tussen de tenen de artikelen vormgegeven. Hier bedoelen we mee dat je na je eigen KITE sessie lekker warm en comfortabel kan na praten, je gear kan opruimen, of gewoon ergens een drankje kunt doen. Met deze aankoop heb je lekker zittende en behaaglijke kleding met daarop dus je eigen favoriete KITE SPOT. De lengte en breedte graad geeft subtiel jouw favoriete SPOT aan, dus alleen de kenner weet waar je thuis is..

In korte tijd is het KITE merk van een paar producten naar een webshop gegaan, met veel producten zoals; vesten, hoodies, T-shirts, jogging pants en poncho's.

 

We vinden het leuk om onze passie en lol te delen met mensen die dat ook leuk vinden, op deze manier kunnen we elke Kiter zijn eigen unieke kleding aanbieden, met hun favoriete SPOT. Gewoon voor de FUN, betaalbaar en dus uniek!

KITE SPOT, laat zien waar je thuis is.. en dat is ergens op het water!

 

Geniet en deel, dat doen wij ook!

Groet,

 

Christa en Eelco.